image description

CIRCUIT INICIACIÓ

Ideal per a famílies i grups reduïts

Coneix els gossos de raça Siberian Husky i experimenta les sensacions de pujar en un trineu estirat per gossos. La passejada es realitza en un recorregut de 2.5km aproximadament i conduït per un múixer. La capacitat del trineu és de 2-3 persones en funció de l’alçada i el pes.

PREU: 35€/persona
Pack familiar (1 adult + 1 menor de 10 anys): 60€
* nens fins a 8 anys acompanyats d’un adult. No disponible par a menors de 3 anys.

Comprar online
O trucant al 615 128 408
image description

CIRCUIT AVENTURA

Sigues múixer per un dia!

Els múixers són els conductors dels trineus estirats per gossos. Aquesta activitat s’inicia al kennel, espai on viuen els nostres gossos de raça Siberian Husky. En aquest espai rebreu les primeres explicacions d’introducció a l’esport del múixing, coneixereu i manipulareu el material necessari, i aprendreu les funcions de cada gos dins de l’equip, així com les ordres bàsiques de conducció.
Després carregarem els gossos al vehicle i ens desplaçarem fins a la zona de l’Estivella, on iniciarem el recorregut fins el Pla de Bacies, a la cota 2.000.  L’activitat té una durada aproximada de 3h i el recorregut, que transcorre en espai obert, és de 10 km aproximadament.

PREU: 90€/persona
* aquesta activitat és per a 2 persones i no està recomanada per menors de 12 anys. Requereix d’una activitat física moderada.

Comprar online
O trucant al 615 128 408